Αμαξοστοιχία παρέσυρε μετανάστη στην Ξάνθη

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αμαξοστοιχία παρέσυρε μετανάστη στην Ξάνθη

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ξάνθη ένας μετανάστης, αγνώστου εθνικότητας και λοιπών στοιχείων ταυτότητας, όταν παρασύρθηκε από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη.

Το δυστύχημα συνέβη στη σιδηροδρομική γραμμή στο ύψος του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, όταν διερχόμενη αμαξοστοιχία παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν μετανάστη, ο οποίος κινείτο πάνω στις γραμμές μαζί με δύο ακόμη μετανάστες, η εθνικότητα των οποίων ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τρεις μετανάστες είχαν εισέλθει στη χώρα μας από τον Έβρο και κατευθύνονταν προς την ενδοχώρα ακολουθώντας τη σιδηροδρομική γραμμή.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version