Αθήνα Καιρός

Μεγάλη πυρκαγιά στη δυτική Φθιώτιδα κοντά σε σπίτια

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μεγάλη πυρκαγιά στη δυτική Φθιώτιδα κοντά σε σπίτια

Συναγερμός στο επιχειρησιακό κέντρο της ΠΥ στη Λαμία για μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση ανάμεσα στο Καστρί και τη Γραμμένη του δήμου Μακρακώμης.

Ισχυρές επίγειες δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή της δυτικής Φθιώτιδας όπου το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά. η οποία με τους 40 βαθμούς Κελσίου που δείχνει το θερμόμετρο στην περιοχή, πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Ταυτόχρονα σηκώθηκαν και τα δυο PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας για να κάνουν ρίψεις νερού.

Η φωτιά αυτή την ώρα καίει ξερά χόρτα και δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση, ωστόσο είναι κοντά σε οικισμούς και σε στάνες με πρόβατα, που είναι κοντά στο Καστρί, το Παλιούρι και τη Γραμμένη.

Στόχος των πυροσβεστών άλλα και των πιλότων είναι να προλάβουν τη φωτιά πριν αυτή πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις γιατί μετά τα πράγματα θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολα.

Πηγή: lamiareport.gr 

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]