Δυνατός σεισμός στον Πύργο Ηλείας

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Δυνατός σεισμός στον Πύργο Ηλείας

Σεισμός μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε πριν από λίγο δυτικά του Πύργου Ηλείας σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο η δόνηση ήταν της τάξης των 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίζεται στα 13 χλμ. δυτικά και νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version