Συγκινεί ο Αρκάς για την καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων [εικόνα]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Συγκινεί ο Αρκάς για την καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων [εικόνα]

Με ένα συγκινητικό σκίτσο, χωρίς λόγια αλλά μόνο με ένα δάκρυ, ο γνωστός σκιτσογράφος  Αρκάς αναφέρεται στην καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε την Δευτέρα στην Παναγία των Παρισίων.

Στο σκίτσο του Αρκά βλέπουμε τον Κουασιμόδο, τον περίφημο καμπούρη που δημιούργησε ο Βίκτωρ Ουγκώ και χτυπούσε τις καμπάνες του καθεδρικού ναού στην «Παναγία των Παρισίων», να δακρύζει.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version