Ο Ρουβίκωνας απειλεί την κυβέρνηση για την έκδοση Κούρδου στην Τουρκία

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ο Ρουβίκωνας απειλεί την κυβέρνηση για την έκδοση Κούρδου στην Τουρκία

Απειλές κατά της κυβέρνησης εξαπολύει μέσω Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Ο λόγος είναι, ότι παραμένει κρατούμενος ένας από τους Κούρδους με τους οποίους η αναρχική ομάδα έκανε κατάληψη την περασμένη εβδομάδα στο ελληνοτουρκικό επιμελητήριο.

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα υποστηρίζει ότι η Τουρκία έχει ζητήσει την έκδοση του Κούρδου απειλώντας την κυβέρνηση ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο «να ξέρει πως η απάντηση μας θα τους εκθέσει ΟΛΟΥΣ με απρόβλεπτο τρόπο και ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ διαχειρίσιμο».

«Δεν παίζουμε με την φωτιά κύριοι», καταλήγει στην ανάρτησή του το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version