Με θερμοκρασία υπό το μηδέν βρίσκεται επί 10 μέρες η Φλώρινα [εικόνα]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Με θερμοκρασία υπό το μηδέν βρίσκεται επί 10 μέρες η Φλώρινα [εικόνα]

Δέκα συνεχόμενες ημέρες με ολικό παγετό, δηλαδή με θερμοκρασία υπό του μηδενός καθ' όλο το 24ωρο, συμπληρώνει η Φλώρινα το Σάββατο, σύμφωνα με τον αυτόματο μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo στην πόλη.

Από τις 3 έως τις 12 Ιανουαρίου τόσο οι ελάχιστες όσο και οι μέγιστες θερμοκρασίες στη Φλώρινα ήσαν κάτω από το μηδέν. Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο η υψηλότερη θερμοκρασία (μείον 0,3 βαθμοί Κελσίου) καταγράφηκε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, ενώ η χαμηλότερη στις 8 Ιανουαρίου (μείον 18,8 βαθμοί).

Εσωτερική εικόνα άρθρου

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version