Αποφυλάκιση του Ριχάρδου και άλλων επτά προτείνει η εισαγγελέας για το κύκλωμα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αποφυλάκιση του Ριχάρδου και άλλων επτά προτείνει η εισαγγελέας για το κύκλωμα

Η εισαγγελέας προτείνει την αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης των οκτώ κατηγορουμένων που προφυλακίστηκαν ως εμπλεκόμενοι στο αποκαλούμενο «κύκλωμα του χρυσού».

H εισαγγελέας αναφέρει ότι λόγω του ότι υπάρχουν αντικρουόμενες νομικές απόψεις για το εάν έχει τελεστεί το βασικό αδίκημα της λαθρεμπορίας, οι 8 πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της  εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους μία φορά το μήνα.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι η εισαγγελική αρχή εμμένει στην νομική  άποψη ότι το αδίκημα της λαθρεμπορίας στην προκειμένη περίπτωση στοιχειοθετείται. Όμως, λόγω της νομικής διάστασης που έχει προκληθεί, προτείνει την αποφυλάκισή τους έως ότου λυθεί το εν λόγω ζήτημα.

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version