Σοκ στην Πάτρα: Με μπαλτά χτύπησε νεαρό άνδρα εργαζόμενος σε ξενοδοχείο

04/10/18 • 19:42 | UPD 04/10/18 • 19:42

Newsroom eleftherostypos.gr

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Γ.Ν. «Ο Άγιος Ανδρέας» ο νεαρός άνδρας που δέχτηκε χτυπήματα από μπαλτά στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» στην Πάτρα.

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Γ.Ν. «Ο Άγιος Ανδρέας» ο νεαρός άνδρας που δέχτηκε χτυπήματα από μπαλτά στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» στην Πάτρα.

Το θύμα φέρεται να διατηρεί σχέση με εργαζόμενη του ξενοδοχείου, η οποία παραπονέθηκε για την κακή συμπεριφορά προς την ίδια ενός τρίτου προσώπου.

Ο νεαρός πήγε στην επιχείρηση και άρχισε να λογομαχεί με το πρόσωπο που του είχε υποδείξει η φίλη του. Ο δράστης , μάρτυρας του περιστατικού, επενέβη με συνέπεια τα πράγματα να γίνουν χειρότερα. Εκείνη την ώρα φέρεται να του κατάφερε τα χτυπήματα με τον μπαλτά, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Το θύμα αν και αιμόφυρτο σε κατάσταση σοκ άρχισε να πετά εναντίον τους ότι έβρισκε μπροστά του, από ποτήρια μέχρι και καρέκλες.

Οι μάρτυρες του περιστατικού ενημέρωσαν την αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο τραυματίας δέχθηκε χτυπήματα στα χέρια αλλά και στο κεφάλι αλλά η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο δράστης σχεδόν μία ώρα μετά το περιστατικό εμφανίστηκε στο νοσοκομείο μετανιωμένος προκειμένου να διαπιστώσει ποια είναι η κατάσταση της υγείας του νεαρού.

Εκεί βρίσκονταν και αστυνομικοί οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες.

Copy link
Powered by Social Snap