Χωρίς δακτύλιο στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα λόγω της απεργίας των ΜΜΜ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Χωρίς δακτύλιο στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα λόγω της απεργίας των ΜΜΜ

Δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (δακτύλιος) την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας των ΜΜΜ (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα (Ι.Χ, φορτηγά, λεωφορεία και δίκυκλα).

[dynamic-sidebar id= “post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version