Βαρύ πένθος για την Χρουσαλά – Πέθανε ο πεθερός της

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Βαρύ πένθος για την Χρουσαλά – Πέθανε ο πεθερός της

Δύσκολες είναι οι ώρες για τον Λέοντα Πατίτσα και την εγκυμονούσα Μαριέττα Χρουσαλά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Λέοντα, Σπύρος.

Ο σύζυγος της Μαριγώς Λαιμού-Πατίτσα, άφησε την τελευταία του πνοή χθες και o «σύλλογος των Οινουσσών», εξέδωσε σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση.

 «Βαθύτατα συλλυπούμαστε, ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών», το Συμβούλιο μας, αλλά και η οικογένειά μου τους αγαπητούς φίλους Φιλήμονα και Λέοντα Πατίτσα οικογενειακώς για την απώλεια του πολυαγαπημένου τους πατέρα Σπύρου Πατίτσα.
Ο εκλιπών ήταν ναυπηγός και είχε διαγράψει μια ιδιαίτερα επιτυχή διαδρομή στο ναυτιλιακό χώρο, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν κοντά στα παιδιά του, σύμβουλος, υποστηρικτής και συνεργάτης παρά την επιδείνωση της υγείας του.

Στην κα Μαριγώ Λαιμού-Πατίτσα εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας. Ευχόμαστε να ζουν όλοι έτη πολλά και να θυμούνται τον αείμνηστο Σπύρο με αγάπη», ανέφεραν σύμφωνα με το Chiosin.gr.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version