Παράθυρο έπεσε σε κεφάλι μαθητή σε Λύκειο του Χολαργού

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Παράθυρο έπεσε σε κεφάλι μαθητή σε Λύκειο του Χολαργού

Φεγγίτης από παράθυρο σε αίθουσα διδασκαλίας έπεσε πάνω στο κεφάλι μαθητή της Γ' Λυκείου που καθόταν στο ακριβώς από κάτω θρανίο εν ώρα μαθήματος.

Από το παράθυρο έλειπαν βίδες και η αλυσίδα που το συγκρατεί ενώ και άλλα παράθυρα στο συγκεκριμένο παλαιό κτίριο είναι σε αντίστοιχη κατάσταση, γεγονός που προκαλεί φόβο και ανησυχία στους υπόλοιπους μαθητές σύμφωνα με το myxolargos.gr.

Ωστόσο, ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου που με κάθε ευκαιρία επισημαίνει την κακή συντήρηση του δεύτερου παλαιότερου σχολικού κτιρίου του Δήμου σε όλους τους τόνους, έντονα δε τα τρία τελευταία χρόνια, αναμένει απαντήσεις στις επιστολές του σχετικά με τις επισκευές και τη συντήρηση του κτιρίου από το Δήμαρχο, Αντιδημάρχους και τεχνική υπηρεσία.

Αναμένει ακόμη, και την ενημέρωση για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για το μεγάλο έργο που διεκδικήθηκε ακριβώς μετά από τις πιέσεις του Συλλόγου Γονέων, του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ. Επί 10 μήνες στέλνει επιστολές με ερωτήματα, και ενώ ο Δήμος οφείλει εκ του νόμου να απαντήσει εντός 30 ημερών, ωστόσο εξακολουθεί να κωφεύει. Ο μαθητής από το συγκεκριμένο περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version