Εισβολή του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Εισβολή του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας [βίντεο]

Ακόμη μια εισβολή πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης μέλη του «Ρουβίκωνα».

Σύμφωνα με ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μέλη του «Ρουβίκωνα» πραγματοποίησαν επίθεση σε συμβολαιογραφείο επί της οδού Μαυροκορδάτου που, όπως ανέφεραν, πρωταγωνιστεί στους πλειστηριασμούς.

Στη συνέχεια δόθηκε στη δημοσιότητα και βίντεο της επίθεσης. Σε αυτό αναγραφόταν: «Επίθεση στο κοράκι των πλειστηριασμών».

Το βίντεο έχει ήδη αναρτηθεί στο www.liveleak.com, ενώ και στο indymedia αναφέρεται πως: «Θα ακολουθήσει βίντεο και κείμενο».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version