Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα πορτοφολάδων στην Αττική

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Εξαρθρώθηκε μεγάλη σπείρα πορτοφολάδων στην Αττική

Στα χέρια της Αστυνομίας τουλάχιστον είκοσι πορτοφολάδες και... έπεται συνέχεια. Διαρκής αστυνομική επιχείρηση έβγαλε... λαβράκια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Σκοπός της η εξάρθρωση συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης. Οι πορτοφολάδες έβαζαν στόχο επιβάτες μέσων μαζικής μεταφοράς και πεζούς.

Έως αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί περισσότερα από είκοσι άτομα- μέλη της οργάνωσης. Οι περισσότεροι εξ’ αυτών είναι αλλοδαποί.

Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ έπειτα από την ολοκλήρωσή τους αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version