Πετροπόλεμος και χημικά σε νέα πορεία κατά της εγκληματικότητας των Ρομά στο Μενίδι [εικόνες & βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πετροπόλεμος και χημικά σε νέα πορεία κατά της εγκληματικότητας των Ρομά στο Μενίδι [εικόνες & βίντεο]

Για άλλη μια μέρα, τρίτη συνεχόμενη, σημειώνονται σοβαρά επεισόδια στο Μενίδι, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικότητα και παραβατικότητας των Ρομά.

Όλα άρχισαν όταν περίπου 100 κουκουλοφόροι ενώθηκαν με τους κατοίκους που μέχρι εκείνη την ώρα διαδήλωναν ειρηνικά.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Αυτήν την ώρα επικρατεί χάος με πετροπόλεμο και χρήση χημικών από την αστυνομία.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Οι κάτοικοι, που έχουν «υποσχεθεί» ότι θα κάνουν κινητοποιήσεις έως ότου η Πολιτεία ανταποκριθεί στο αίτημά τους να κάνει ό,τι χρειάζεται για να πάψουν να ζουν με φόβο για τα παιδιά τους και τους ίδιους.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

https://www.youtube.com/watch?v=4ICLbXaP1Vk

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version