Κατέρρευσαν σπίτια στο Πλωμάρι από τον σεισμό – Καταστροφές στην Προύσα [βίντεο]

12/06/17 • 16:10 | UPD 12/06/17 • 16:42

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για σοβαρές ζημιές στην περιοχή του Πλωμαρίου αλλά και στην πόλη της Μυτιλήνης.

Ιδιαίτερα αισθητός στα νησιά του Βορείου Αιγαίου έγινε ο σεισμός που σημειώθηκε μεταξύ Μυτιλήνης και Χίου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις μετράται στα 6,3 Ρίχτερ!

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και μαρτυρίες ήταν τόσο δυνατός που έγινε σημειώθηκαν καταρρεύσεις σπιτιών στην Μυτιλήνη!

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για σοβαρές ζημιές στην περιοχή του Πλωμαρίου αλλά και στην πόλη της Μυτιλήνης την ώρα που τουρκικά δίκτυα μεταδίδουν εικόνες και από καταστροφές στις παραθαλάσσιες τουρκικές πόλεις. Σύμφωνα με την προϊσταμένη του τμήματος Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, Μαρία Μολιού, έχει μέχρι στιγμής αναφερθεί ο ελαφρύς τραυματισμός μιας γυναίκας στο χωριό Πέτρα. Η καταμέτρηση των ζημιών συνεχίζεται.

Μεγάλες ζημιές αναφέρονται στο χωριό Βρισά του Πολιχνίτου στη νότια Λέσβο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταρρεύσει πολλά σπίτια του οικισμού.

Την ίδια ώρα βίντεο από την Προύσα της γειτονικής Τουρκίας δείχνει τις ζημιές που σημειώθηκαν από τον σεισμό που έπληξε την μεγάλη αυτή περιοχή.