Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Καταιγίδες κεραυνοί και χαλαζοπτώσεις μέχρι το Σαββατο

Σοκ: Συνοδός πολυτελείας βρέθηκε αποκεφαλισμένη μέσα στη βαλίτσα της – Ομολόγησε 32χρονος Ρουμάνος

4 λεπτά
Σοκ: Συνοδός πολυτελείας βρέθηκε αποκεφαλισμένη μέσα στη βαλίτσα της – Ομολόγησε 32χρονος Ρουμάνος

Το σώμα μιας αγνοούμενης γυναίκας βρέθηκε αποκεφαλισμένο μέσα σε μια βαλίτσα σε μια διάσημη τουριστική περιοχή — τρεις εβδομάδες μετά την εξαφάνισή της

Η Ντενίσα Μαρία Αντάς Πον, 30 ετών, Ρουμάνα υπήκοος, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην πόλη Prato, στην Τοσκάνη, στις 15 Μαΐου. Τα λείψανά της βρέθηκαν την Τετάρτη κοντά σε ένα εγκαταλελειμμένο αγρόκτημα στο Montecatini Terme — περίπου 25 μίλια δυτικά της Φλωρεντίας, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ένας τοπικός φύλακας ασφαλείας παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε την Ντενίσα, κόβοντας το κεφάλι της με ένα μαχαίρι και στη συνέχεια έβαλε φωτιά με βενζίνη, αναφέρει η Corriere Fiorentino. Η Ντενίσα, η οποία εργαζόταν ως συνοδός, φέρεται να τον απείλησε ότι θα πει στη σύζυγο του άνδρα τη σχέση τους αν δεν την πλήρωνε.

Ο Βασίλε Φρουμουζάκε, 32 ετών, επίσης Ρουμάνος υπήκοος, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Ο παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών είπε στην αστυνομία ότι γνώρισε την Ντενίσα μέσω εφαρμογής γνωριμιών και την επισκέφθηκε σε ξενοδοχείο το ίδιο βράδυ που δολοφονήθηκε, σύμφωνα με την εισαγγελία.

Ήρθαν σε σεξουαλική επαφή, αλλά στη συνέχεια εκείνη τον απείλησε ότι θα αποκαλύψει τα πάντα στη σύζυγό του, εκτός αν της έδινε το αντίτιμο των περίπου 10.500 ευρώ, ανέφερε στην αστυνομία σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

«Με εκβίαζε, γι’ αυτό τη σκότωσα», φέρεται να είπε ο Φρουμουζάκε. «Όταν της είπα ότι είμαι φύλακας ασφαλείας και παντρεμένος, μου είπε ότι μπορεί να φτάσει στη σύζυγό μου.» Έπειτα την στραγγάλισε, διαμέλισε το σώμα της, το τοποθέτησε σε σακούλα απορριμμάτων και τα λείψανα μέσα σε βαλίτσα, την οποία μετέφερε από το ξενοδοχείο στο απομονωμένο αγρόκτημα, σύμφωνα με την Corriere Fiorentino.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου δείχνει τον Φρουμουζάκε να φτάνει έξω στις 10:50 μ.μ. της 15ης Μαΐου με μια μαύρη τσάντα. Λίγο μετά, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, φαίνεται να φεύγει από το ξενοδοχείο με μια λευκή βαλίτσα που ανήκε στην Ντενίσα και τη φορτώνει στο αυτοκίνητό του Volkswagen Golf, σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ.

Οικογένεια και συγγενείς της 30χρονης δήλωσαν σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης πως λίγο πριν την εξαφάνισή της, η Ντενίσα τους είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της, λέγοντας ότι κινδυνεύει να δολοφονηθεί. Η τελευταία της επικοινωνία με τη μητέρα της είχε, ωστόσο, καθησυχαστικό τόνο. «Γεια σου, μαμά. Είμαι καλά. Θα τα πούμε το Σάββατο στο σπίτι», ήταν τα λόγια της.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]