Σάλος: Ο Τραμπ «μεταμόρφωσε» Ομπάμα και Μισέλ σε πίθηκους σε βίντεο για τις εκλογές του 2020

1 λεπτό
Σάλος: Ο Τραμπ «μεταμόρφωσε» Ομπάμα και Μισέλ σε πίθηκους σε βίντεο για τις εκλογές του 2020

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ αναπαρίστανται σαν πίθηκοι σε ένα συνωμοσιολογικό βίντεο που είναι αφιερωμένο στις προεδρικές εκλογές του 2020 και αναρτήθηκε χθες, Πέμπτη, το βράδυ από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Truth Social που του ανήκει.

Το βίντεο, διάρκειας λίγο μεγαλύτερης του ενός λεπτού, παρουσιάζει υποτιθέμενες αποδείξεις για λαθροχειρίες στη διάρκεια των εκλογών του 2020, τις οποίες ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος ισχυρίζεται ότι είχε κερδίσει και του τις έκλεψαν.

Στο πιο αμφιλεγόμενο σημείο του βίντεο, για περίπου δύο δευτερόλεπτα, εμφανίζεται μοντάζ που δείχνει τον Μπαράκ Ομπάμα και τη σύζυγό του Μισέλ με τα πρόσωπά τους τοποθετημένα πάνω σε σώματα πιθήκων, με φόντο τη ζούγκλα. Η σκηνή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο στα κοινωνικά δίκτυα όσο και στον πολιτικό κόσμο, καθώς πολλοί χαρακτήρισαν την απεικόνιση προσβλητική και υποτιμητική.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version