Το West Texas Intermediate ξεπέρασε τα 100 δολάρια. Το παγκόσμιο benchmark Brent έχει σημειώσει άνοδο άνω του 50% από τα τέλη Φεβρουαρίου, μετά τα πλήγματα των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν.
Τραμπ: «Σύντομα θα μάθετε για το τελεσίγραφο – Θα υπάρξει ολοκληρωτική καταστροφή του Ιράν»
Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το τελεσίγραφο που έχει τεθεί για τους σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας του Ιράν, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα θα είναι «πολύ καλό».
Μιλώντας στο ισραηλινό Channel 13, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ότι το Ιράν θα οδηγηθεί σε «πλήρη καταστροφή», επαναλαμβάνοντας τον ισχυρισμό ότι η έκβαση της υπόθεσης θα είναι θετική για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους.
«Σύντομα θα μάθετε τι θα συμβεί με το τελεσίγραφο για τους σταθμούς παραγωγής ενέργειας – το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό. Θα υπάρξει ολοκληρωτική καταστροφή του Ιράν, και θα εξελιχθεί σε κάτι εξαιρετικό», δήλωσε ο Τραμπ μιλώντας στο Channel 13.
«Το Ιράν λαμβάνει τώρα την τιμωρία που του αξίζει», πρόσθεσε ενώ κατηγόρησε για αδράνεια το ΝΑΤΟ λέγοντας: « Οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν κάνουν τίποτα, είναι μεγάλη ντροπή».
Trump on Iran:
You’ll soon find out what will happen with the ultimatum on the power stations – the result will be very good.
There will be a total destruction of Iran, and it’s going to work out great.
Source: Israeli Channel 13 pic.twitter.com/sw2fFYCsDq
— Clash Report (@clashreport) March 22, 2026

