Ένας καυγάς άνευ προηγουμένου έλαβε χώρα στην «καρδιά» του Τορόντο, όπου ένας άνδρας χρησιμοποίησε τον...πύθωνά του ως μαστίγιο, κατά του αντιπάλου του.
Έκπληκτοι οι περαστικοί είδαν το εξωτικό ερπετό να αξιοποιείται ως όπλο, μες στην μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου της καναδικής μεγαλούπολης.
Dude uses his pet snake as a weapon during street fight in Toronto pic.twitter.com/T2lLKaLe4E
— Crazy Clips (@crazyclipsonly) May 13, 2023
Ο άνδρας, ως άλλος Ιντιάνα Τζόουνς, πέρασε το φίδι – μαστίγιο στον ώμο του και…μαστίγωσε τον αντίπαλο πολλές φορές, προτού παρέμβει η αστυνομία.
Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Μάιο, όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε ότι ένας άνδρας απειλούσε ανθρώπους με ζωντανό φίδι.
Ειδήσεις σήμερα
Δίωξη στον Τραμπ για την προσπάθεια ανατροπής του εκλογικού αποτελέσματος του 2020
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσική επιδρομή σε Κίεβο και Οδησσό
Κινηματογραφική ληστεία στο κοσμηματοπωλείο Piaget στο Παρίσι: Έφυγαν με λεία 15 εκατ. ευρώ

![Απίστευτος καυγάς στην μέση του δρόμου: Μαστίγωσε τον αντίπαλο με τον… πύθωνά του! [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2023/08/pythwnas.webp)




















