Αρκετοί άνθρωποι έχασαν την ζωή τους όταν ένα όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε μια έκθεση αυτοκινήτων κοντά στη Βοστόνη, έγινε γνωστό από την αστυνομία της Μασαχουσέτης (βορειοανατολικές ΗΠΑ).
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος από λάστιχα που έτριζαν και αμέσως μετά ένας μεγάλος κρότος. Το τζιπ εισέβαλε στην έκθεση παρασύροντας τα πάντα στο διάβα του, ενώ ο χώρος ήταν γεμάτος από πελάτες.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο πρώτος απολογισμός είναι 2 νεκροί και 12 τραυματίες. Ένας από τους τραυματίες κατέληξε επίσης στο νοσοκομείο λίγες ώρες αργότερα, μεγαλώνοντας τη λίστα των νεκρών.

Η Billerica είναι μία πόλη σε απόσταση 24 μιλίων από τη Βοστόνη και θεωρείται ένα από τα μεγάλα προάστια της μεγάλης αμερικανικής πόλης.


