Τέλη Μαρτίου βγάζουν οι Τούρκοι για έρευνες στη Μεσόγειο το «Μπαρμπαρός»

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τέλη Μαρτίου βγάζουν οι Τούρκοι για έρευνες στη Μεσόγειο το «Μπαρμπαρός»

Στα τέλη Μαρτίου δύο τουρκικά πλοία θα ξεκινήσουν έρευνες φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα και την Μεσόγειο, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

Σε ομιλία του στη γενική συνέλευση της Ένωσης Υπηρεσιών Ηλεκτρισμού, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι τα δύο πλοία θα εργαστούν πιο ενεργά με τρισδιάστατες έρευνες, το ένα στη Μαύρη Θάλασσα και το άλλο στη Μεσόγειο.

“Πλέον δεν θα είναι μόνο στη Μαύρη Θάλασσα, αλλά τα επόμενα 5-10 χρόνια επιπρόσθετα με τις εργασίες γεωτρήσεων στη Μαύρη Θάλασσα θα είναι μια περίοδος που θα υπάρξουν εργασίες και στην Μεσόγειο με πιο ενεργό τρόπο”, είπε ο Τούρκος Υπουργός προσθέτοντας: “Όσο πιο πολύ αναζητάτε τόσο πιο πολύ βρίσκετε. Μακάρι να είναι μια χρονιά πολύ ενεργή στη Μεσόγειο”.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version