Εκτροχιασμός τραίνου στο Βέλγιο – Ένας νεκρός και 27 τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Εκτροχιασμός τραίνου στο Βέλγιο – Ένας νεκρός και 27 τραυματίες [εικόνες & βίντεο]

Μια επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στη διαδρομή από το Λοβέν στις Βρυξέλλες, στο Βέλγιο, με έναν νεκρό και 27 τραυματίες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ο δήμαρχος του Λοβέν, Λουί Τομπάκ επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ειδήσεων DeRedactie πως ένα άτομο έχει πεθάνει και 19 ακόμη έχουν τραυματιστεί.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μαρκ Βρανκ δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης πως ο αποθανών δεν ήταν επιβάτης στο τρένο, ενώ αναφέρεται επίσης πως στο τρένο επέβαιναν περίπου 50-60 άτομα.

Τουλάχιστον ένα βαγόνια ανατράπηκε, την ώρα που το τρένο έφευγε από τον σταθμό του Λεβόν, περίπου στις 13.20 (τοπική ώρα), υποδεικνύοντας πως το ατύχημα δεν έγινε με μεγάλη ταχύτητα.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

https://www.youtube.com/watch?v=h5aHto1ga0Q

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version