Κλειστά 1.477 σχολεία εξαιτίας της εποχικής γρίπης στην Βουλγαρία

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Κλειστά 1.477 σχολεία εξαιτίας της εποχικής γρίπης στην Βουλγαρία

Σε έξαρση βρίσκεται η εποχική γρίπη στη Βουλγαρία, σε ορισμένες περιφέρειες οι αρχές έχουν αναστείλει δραστηριότητες που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη.

Κλειστά είναι 1.477 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε 16 περιφέρειες της Βουλγαρίας, καθώς η πλειονότητα των μαθητών απουσιάζει λόγω γρίπης, μετέδωσε η δημόσια ραδιοφωνία. Τα σχολεία αναμένεται να λειτουργήσουν στις 10 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της χώρας.

Στο μεταξύ, τα σχολεία λειτούργησαν σήμερα στις περιφέρειες του Μπουργκάς, του Βίντιν, της Σόφιας και του Χάσκοβο, έπειτα από πολυήμερη διακοπή της λειτουργίας τους, σε μια προσπάθεια προφύλαξης των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού από την εποχική γρίπη.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version