Αθήνα Καιρός

Αποκλεισμένο το Λούβρο από απεργούς-μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αποκλεισμένο το Λούβρο από απεργούς-μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων
Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 10 Αυγούστου

Το Λούβρο, το μουσείο με τους περισσότερους επισκέπτες στον κόσμο, είναι σήμερα κλειστό, αποκλεισμένο από μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων που διαμαρτύρονται για την μεταρρύθμιση των συντάξεων.

Περί τους εκατό διαδηλωτές μπλόκαραν την είσοδο της Πυραμίδας κουνώντας σημαίες και φωνάζοντας «θα φτάσουμε μέχρι τη σύνταξη» και «οι τουρίστες μαζί μας», ζητώντας από τους επισκέπτες που σήμερα έμειναν εκτός του μουσείου να δείξουν αλληλεγγύη.

Οι επισκέπτες όμως, πολλοί από τους οποίους έχουν έλθει από το εξωτερικό, δεν έδειξαν την απαιτούμενη κατανόηση και εκδήλωσαν την οργή τους και με βρισιές κατά των απεργών.

Οι αρχές του μουσείου ανακοίνωσαν ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα αποζημιωθούν, ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο οι πόρτες να ανοίξουν το απόγευμα, υπό τον όρο ότι οι συνδικαλιστές θα σταματήσουν τον αποκλεισμό.

Το Λούβρο δέχθηκε τον περασμένο χρόνο 9,6 εκατομμύρια επισκέπτες, κατά τι λιγότερους από τα 10,2 εκατομμύρια του 2018, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]