Αθήνα Καιρός

Βράζει η Τουρκία με το Κογκρέσο των ΗΠΑ για το μπλόκο στα F-35

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Βράζει η Τουρκία με το Κογκρέσο των ΗΠΑ για το μπλόκο στα F-35

Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας  Χαμί Άκσοϊ αντέδρασε στις αποφάσεις του Κογκρέσου των ΗΠΑ που μπλοκάρει την παράδοση των F-35 στην Τουρκία και τόνισε πως καταδικάζει την απόφαση αυτή.

«Τα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ, αρχικά, υποβαθμίζουν τoκύρος τους τους και χάνουν την   αξιοπιστία τους όταν γίνονται εργαλείο στις προσπάθειες κάποιων συναδέλφων τους να μειώσουν την έννοια   της συμμαχίας . Με την προσπάθεια να αποτρέψουν άδικα, τη μεταφορά αεροσκαφών F-35 στη χώρα μας, καθώς και να υπονομεύσουν τις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού νησιού όπως τις δυνατότητες συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο, οι κύκλοι αυτοί  θα συνειδητοποιήσουν ότι οι προσπάθειές τους καταστρέφουν πρώτα τα συμφέροντα των ΗΠΑ και δεν εξυπηρετούν την ειρήνη και τη σταθερότητα της περιοχής» αναφέρει ο Άκσοϊ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]