Σοκ: Οκτάχρονο αγοράκι αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε την κακοποίηση από τους γονείς του!

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σοκ: Οκτάχρονο αγοράκι αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε την κακοποίηση από τους γονείς του!
Σοκ: Οκτάχρονο αγοράκι αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε την κακοποίηση από τους γονείς του!

Μία σοκαριστική είδηση είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας με ένα οκτάχρονο αγοράκι από την Ουκρανία να αυτοκτονεί πηδώντας από τον ένατο όροφο πολυκατοικίας καθώς δεν άντεχε την βάναυση κακοποίηση από τους γονείς του.

Το άτυχο παιδί το όνομα του οποίου ήταν Άντον ζούσε στη Νότια Ουκρανία και το τραγικό περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο και κατά την επιστροφή του από το σχολείο στο σπίτι.

Οι γείτονες σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν άκουσαν τους γονείς του μικρού Άντον να του φωνάζουν και να τον χτυπούν επειδή εκείνος είχε σκισμένα ρούχα. Το παιδί προφανώς δεν άντεξε το ξύλο και την πίεση άνοιξε το παράθυρο του δωματίου και πήδηξε στο κενό.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα και έχει οριστεί δίκη για τους γονείς οι οποίοι αν κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με πέντε χρόνια φυλάκισης!

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version