Σε πρόωρες εκλογές στις 10 Νοεμβρίου πάει η Ισπανία

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σε πρόωρες εκλογές στις 10 Νοεμβρίου πάει η Ισπανία

Στις 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην Ισπανία καθώς ο ηγέτης των Σοσιαλιστών της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ δεν θα επιδιώξει να διεξαχθεί μια νέα ψηφοφορία στο κοινοβούλιο προκειμένου να παραμείνει πρωθυπουργός της χώρας, αφού τα αντίπαλα κόμματα αρνήθηκαν να τον υποστηρίξουν.

«Δεν υπήρξε δυνατό να ολοκληρώσουμε την εντολή που μας έδωσε ο ισπανικός λαός στις 28 Απριλίου», δήλωσε ο Σάντσεθ αναφερόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Τα ανάκτορα ανακοίνωσαν νωρίτερα ότι ο βασιλιάς Φελίπε ΣΤ΄, ο οποίος νωρίτερα σήμερα είχε διαβουλεύσεις με τους ηγέτες των μεγαλύτερων πολιτικών κομμάτων για να διαπιστώσει εάν είναι εφικτός ο σχηματισμός μιας κυβέρνησης, δεν θα πρότεινε κάποιον άλλο υποψήφιο για τον πρωθυπουργικό θώκο.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version