Αθήνα Καιρός

Λαοθάλασσα στη Βενεζουέλα: Ένα εκατ. άνθρωποι κατά Μαδούρο [εικόνες]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Λαοθάλασσα στη Βενεζουέλα: Ένα εκατ. άνθρωποι κατά Μαδούρο [εικόνες]

Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι συμμετείχαν στην διαδήλωση στο Καράκας με αίτημα τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την απομάκρυνση του Νίκολας Μαδούρο από την προεδρία, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης.

“Μεταξύ 950.000 και 1.1. εκατομμυρίων άνθρωποι” συμμετείχαν στην διαδήλωση σήμερα, τόνισε ο Χεσούς Τορεάλμπα, εκπρόσωπος του αντιπολιτευόμενου συνασπισμού Στρογγυλή Τράπεζα για τη Δημοκρατική Ενότητα (MUD).

Ντυμένοι στα λευκά και με το σύνθημα “αυτή η κυβέρνηση θα πέσει”, οι διαδηλωτές ξεχύθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, απαιτώντας από τον πρόεδρο, Νίκολας Μαδούρο, να ανακοινώσει δημοψήφισμα, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί η παραμονή του ή όχι στην προεδρία.

Βενεζουέλα – διαδηλώσεις – αντιπολίτευση – Καράκας

Την ίδια ώρα, στους δρόμους βγήκαν και οι υποστηρικτές του Μαδούρο, καθώς η έκκληση του προέδρου τους εισακούστηκε. Πλήθος ντυμένο στα κόκκινα – το χρώμα του Ούγκο Τσάβες – διαδήλωνε υπέρ της παραμονής του προέδρου στην ηγεσία της χώρας.

Πάντως, δεν έλειψαν τα επεισόδια τόσο στο Καράκας όσο και σε άλλες πόλεις της Βενεζουέλας με διαδηλωτές κατά του Μαδούρο να συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις.
venezuela4-1300

venezuela3-1300

venezuela1-1300

venezouela-13000

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]