Στο αίμα «πνίγηκαν» οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράν – Τουλάχιστον δέκα νεκροί [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Στο αίμα «πνίγηκαν» οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στο Ιράν – Τουλάχιστον δέκα νεκροί [βίντεο]

Στους δέκα έφθασε ο αριθμός των νεκρών κατά τις χθεσινές διαδηλώσεις (31/12) που πραγματοποιήθηκαν σε πολλές πόλεις του Ιράν, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από «ύποπτης προέλευσης πυρά» κατά τα βίαια επεισόδια στην πόλη Τοϊσερκέν, στο δυτικό Ιράν, ενώ νωρίτερα, τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν στις πόλεις Ιζέχ, του νοτιοδυτικού Ιράν και Ντορούντ, του δυτικού Ιράν.

Iran Protests 1 Jan 18 Kermanshah people fight back as riot police attack

Ο ιρανικός λαός θα απαντήσει στους «υποκινητές και τους έκνομους» που αποτελούν «μία μικρή μειονότητα», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί έπειτα από τις ολονύκτιες ταραχές σε πολλές πόλεις της περιφέρειας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ιρανικής προεδρίας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version