Φόβοι για νεκρούς από σύγκρουση αεροπλάνου με ελικόπτερο στην Βρετανία

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Φόβοι για νεκρούς από σύγκρουση αεροπλάνου με ελικόπτερο στην Βρετανία

Ένα αεροπλάνο κι ένα ελικόπτερο συγκρούστηκαν εν πτήση στην Αγγλία, στην περιοχή του Μπάκινχαμσαϊρ, στα ανατολικά περίχωρα του Λονδίνου.

Ακόμα δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες, ωστόσο εκφράζονται φόβοι για τουλάχιστον 4 νεκρούς. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και ερευνούν τα συντρίμμια.

Ωστόσο η ανησυχία των αρχών είναι όχι μόνο για τους επιβάτες, αλλά και για όσους ενδεχομένως να βρίσκονταν στο έδαφος εκείνη τη στιγμή. Συχνά στην περιοχή πετούν μισθωμένα ελικόπτερα προκειμένου επισκέπτες να δουν τα αξιοθέατα και τα υπερπολυτελή και ιστορικά κτίρια της περιοχής.

Επίσης εκεί πετούν και οι ασκούμενοι πιλότοι που κάνουν μαθήματα.

Η περιοχή γύρω από τις έρευνες έχει αποκλειστεί.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version