Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί στον Κολωνό: Ένας τραυματίας εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Λαβρόφ και Τίλερσον για τη Συρία

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Λαβρόφ και Τίλερσον για τη Συρία

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε σήμερα πως ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον τηλεφώνησε χθες στον ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ για να συζητήσει μαζί του την κατάσταση στη Συρία και πώς εξελίσσεται η «αντιτρομοκρατική» μάχη επί του εδάφους.

Υποστηριζόμενοι από τις ΗΠΑ πολιτοφύλακες στη Συρία υποστήριξαν χθες ότι δέχθηκαν επίθεση από ρωσικά αεροπλάνα και συριακές κυβερνητικές δυνάμεις στην επαρχία Ντέιρ αλ-Ζορ.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δεν ανέφερε στην ανακοίνωσή του για το τηλεφώνημα Λαβρόφ-Τίλερσον αν οι δύο άνδρες συζήτησαν το θέμα αυτό και αν ναι, ποια ήταν η αντίδραση της Μόσχας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]