Το τουρκικό ΥΠΕΞ για την επίθεση στα γραφεία της Turkish Airlines: Περιμένουμε την σύλληψη των δραστών

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Το τουρκικό ΥΠΕΞ για την επίθεση στα γραφεία της Turkish Airlines: Περιμένουμε την σύλληψη των δραστών

Ανακοίνωση σχετικά με την καταδρομική επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της Τουρκικής εταιρείας  Turkish Airlines από μέλη του «Ρουβίκωνα» νωρίς σήμερα το πρωί στον Άλιμο, εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. 

Στην ανακοίνωση του το υπουργείο καταδικάζει την επίθεση στα γραφεία της εταιρείας και αναμένει- όπως αναφέρει- οι δράστες να συλληφθούν και να βρεθούν ενώπιόν της δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καταδικάζουμε την επίθεση που διαπράχθηκε κατά του γραφείου των τουρκικών αεροπορικών εταιρειών στην Αθήνα σήμερα το πρωί (13 Σεπτεμβρίου), η οποία προκάλεσε υλικές ζημίες.

Έχει αναφερθεί από την Ελληνική Αστυνομία ότι μια αναρχική ομάδα που ονομάζεται “Ρουβικόνας (Rubicon)” υποστήριξε την ευθύνη για την επίθεση. Η εν λόγω ομάδα διαπράχθηκε επίσης επιθέσεις εναντίον της Πρεσβείας μας στην Αθήνα στις 26 Ιουλίου 2016 και του Γενικού μας Προξενείου στην Κομοτηνή στις 5 Φεβρουαρίου 2017.

Αναμένουμε ότι οι δράστες αυτών των πράξεων κατά των Τουρκικών αντιπροσωπειών στην Ελλάδα θα συλληφθούν και θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Μανώλης Κωστίδης 

Διαβάστε επίσης: 

Επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Turkish Airlines

Έτσι έγινε η εισβολή του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Turkish Airlines [βίντεο]
 

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version