Βρετανίδα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από πέντε άνδρες σε λέσχη γυμνιστών

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Βρετανίδα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από πέντε άνδρες σε λέσχη γυμνιστών

Την καταγγελία μιας Βρετανίδας που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού μέσα στο τροχόσπιτό της, το οποίο βρισκόταν στο κάμπινγκ μιας ιδιωτικής λέσχης γυμνιστών στο Κεντ της Βρετανίας διερευνούν οι τοπικές Αρχές.

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι οι δράστες εισέβαλαν στο τροχόσπιτό της τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου και την βίασαν, ο ένας μετά τον άλλον. Στη συνέχεια αποχώρησαν, αφού πρώτα της έκλεψαν δύο κινητά που είχε μαζί της.

Με βάση τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμή η αστυνομία, οι φερόμενοι ως δράστες είχαν συνομιλήσει για αρκετή ώρα με το θύμα τους στη λέσχη, προτού η γυναίκα τελικά επιστρέψει στο τροχόσπιτό της για να κοιμηθεί. Γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, οι άνδρες μπήκαν κρυφά στο τροχόσπιτο και την ακινητοποίησαν για να τη βιάσουν.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η αστυνομία του Κεντ αναζητά έναν μάρτυρα-κλειδί που δεν είχε εμπλοκή στον βιασμό αλλά πιστεύεται ότι γνωρίζει τις κινήσεις των φερόμενων ως βιαστών, καθώς βρισκόταν στην ίδια παρέα με εκείνους και το θύμα το προηγούμενο βράδυ.

Το Eureka είναι μια ιδιωτική λέσχη γυμνιστών, που δέχεται μέλη μόνο άνω των 18 ετών, απαγορεύει αυστηρά τη λήψη φωτογραφιών εντός των εγκαταστάσεων της και ζητά από τους επισκέπτες να παραδώσουν τα κινητά τους στις διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version