Τη λήξη του συναγερμού που είχε σημάνει νωρίτερα σήμερα στο Βερολίνο γνωστοποίησε η αστυνομία της γερμανικής πρωτεύουσας, αφού εντόπισε μια ύποπτη βαλίτσα, που όμως τελικά αποδείχθηκε ότι περιείχε άπλυτα, είπε ένας εκπρόσωπος τύπου.
Η αστυνομία παρέδωσε εκ νέου στην κυκλοφορία τον δρόμο κοντά στο σταθμό Αλεξάντερπλατς, τον οποίο είχε κλείσει, ενώ στελέχη των δυνάμεων ασφαλείας διεξήγαγαν ελέγχους. Τα δρομολόγια των τρένων εκτελούνται κανονικά.

Νωρίτερα, η αρχή μεταφορών του Βερολίνου ενημέρωσε τους επιβάτες τοπικής αμαξοστοιχίας ότι θα υπήρχε καθυστέρηση στα δρομολόγια εξαιτίας απειλής για βόμβα σε έναν από τους σταθμούς της πόλης.

![Λήξη «συναγερμού» στο Βερολίνο – Η ύποπτη βαλίτσα είχε τελικά… άπλυτα [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2017/06/verolino-valitsa1-1300-1000x500.jpg)



















