Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαρκόπουλο: Φωτιά τώρα σε αύλειο χώρο επιχείρησης – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις 

Παραλία-spoiler: Η Νόνα ανακαλύπτει μαχαιρωμένο σώμα

5 λεπτά
Παραλία-spoiler: Η Νόνα ανακαλύπτει μαχαιρωμένο σώμα

Ενα μαχαιρωμένο σώμα ανακαλύπτεται στην πλατεία του χωριού από τη Νόνα και όλα μοιάζουν να καταρρέουν. Οι κάτοικοι μαζεύονται στην πλατεία, με τον φόβο και την ανησυχία να κυριαρχούν, ενώ οι αστυνομικοί Κολιτσιδάκης και Αρβανιτάκης προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση, απομακρύνοντας τους περίεργους και αρχίζοντας την έρευνα για τη δολοφονία. Τα πράγματα στα Μάταλα γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνα, καθώς οι έρευνες για τη φρικτή δολοφονία συνεχίζονται και οι κάτοικοι ζουν με τον φόβο και τις τύψεις των πράξεών τους.

Η Γιούντιθ έρχεται σε σύγκρουση με την Μπέρτα, η οποία την κατηγορεί ότι κρύβει πληροφορίες για τον χαμένο θησαυρό, με την κατάσταση να φτάνει σε βίαιη αντιπαράθεση μέχρι να παρέμβει ο Μανώλης, προστατεύοντας τη Γιούντιθ. Την ίδια στιγμή, ο Δημητρός και η Σοφί προσπαθούν να οργανώσουν μια γιορτή για να ενώσουν χίπηδες και ντόπιους, αλλά οι εντάσεις είναι εμφανείς, με τη Μαρία να προτείνει έναν μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο εορτασμό για να γεφυρώσουν το χάσμα. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια και ο Παύλος έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους και ύστερα από μια έντονη συναισθηματική συζήτηση παραδέχονται ότι είναι ερωτευμένοι.

Η Νόνα, έχοντας επιστρέψει στον φούρνο, μιλά με τον Ρόμπερτ για την κατάσταση της υγείας του, με τον Ρόμπερτ να προσπαθεί να την πείσει ότι δεν είναι τόσο άρρωστος όσο εκείνη πιστεύει. Στο σπίτι της Ειρήνης, η φιλοξενία της Γιούντιθ δημιουργεί εντάσεις, καθώς η Ειρήνη παραμένει δύσπιστη απέναντί της, αμφιβάλλοντας για το αν είναι ανακατεμένη στα γεγονότα που ταράζουν το χωριό. Παράλληλα, η Νόνα συναντά τον Γράντο, με τον οποίο μοιράζεται ανησυχίες για τη Βιολέτα, αποκαλύπτοντας πληροφορίες που σχετίζονται με το παρελθόν της, ενώ ο Δημητρός και η Σοφί προετοιμάζουν το «Μέρμεϊντ» για τη νέα τους αρχή, με τη Νικολίνα να παρεμβαίνει και να δυσκολεύεται να αποδεχτεί ότι ο γιος της αναλαμβάνει ευθύνες. Στο μεταξύ, ο Παύλος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την Εϊμι, προσπαθώντας να βάλει ένα τέλος και να προχωρήσει με την Ιφιγένεια, ενώ ο Τόμι βρίσκεται σε αμηχανία όταν μαθαίνει ότι η Εϊμι είναι η αρραβωνιαστικιά του Παύλου.

Η Γιούντιθ πιέζει τον Μανώλη να εγκαταλείψουν μαζί τα Μάταλα, αλλά εκείνος αρνείται, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να αφήσει την Ειρήνη και τον Χάρη μόνους. Η Γιούντιθ, σε απόγνωση, τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια στην Μπέρτα, γεγονός που προκαλεί σοβαρή σύγκρουση μεταξύ τους. Παράλληλα, ο Παύλος και η Εϊμι συζητούν τη σχέση τους, με την Εϊμι να προτείνει μια λύση που σοκάρει τον Παύλο. Οι έρευνες για τη δολοφονία που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό των Ματάλων συνεχίζονται, με τον Οδυσσέα να ανακρίνει τον Χάρη για την πιθανή εμπλοκή του στη φροντίδα των τραυμάτων του θύματος. Στο «Μέρμεϊντ», οι προετοιμασίες για το μεγάλο πάρτι προχωρούν, με τον Δημητρό να είναι γεμάτος ενθουσιασμό και χαρά.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]