Κοροϊδία χωρίς όρια

11/06/19 • 12:12 | UPD 11/06/19 • 12:12

Από τη χθεσινή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής για την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία, εξάγεται το συμπέρασμα ότι ο Αλ. Τσίπρας επιστρατεύει και πάλι την παροχολογία και τις ανέξοδες υποσχέσεις σε μια προσπάθεια να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους και να περιορίσει τη διαγραφόμενη εκλογική συντριβή του κόμματός του στις κάλπες της 7ης Ιουλίου.

Η κοινή γνώμη όμως διαπιστώνει ότι η κοροϊδία του κ. Τσίπρα δεν έχει όρια. Που φθάνει στο σημείο να υπόσχεται ότι θα κάνει πράγματα, τα οποία ο ίδιος κατήργησε ή που θα επαναφέρει εκεί από όπου τα παρέλαβε στις αρχές του 2015. Και όλα αυτά για την επόμενη τετραετία, στην οποία γνωρίζει ότι δεν θα είναι ο ίδιος στην κυβέρνηση.
Υποσχέθηκε λοιπόν χθες ο πρωθυπουργός ότι θα επαναφέρει τον κατώτατο φορολογικό συντελεστή από το 22% στο 20% και ότι θα καταργήσει την εισφορά αλληλεγγύης για εισοδήματα έως 20.000 ευρώ. Οπως είναι γνωστό όμως, πρόκειται για δύο θετικά μέτρα, από τα λεγόμενα αντίμετρα, τα οποία η κυβέρνησή του κατήργησε μόλις την περασμένη εβδομάδα, με τροπολογία που ψήφισε στη Βουλή.

Είπε ακόμα ο κ. Τσίπρας ότι θα κατεβάσει την προκαταβολή φόρου για τους επαγγελματίες στο 50%. Εκεί ακριβώς δηλαδή που βρισκόταν από την κυβέρνηση Σαμαρά μέχρι να την αυξήσει ο ίδιος στο 100%, εξοντώνοντας χιλιάδες επαγγελματίες και μικρομεσαίους.

Τώρα που φεύγει, ανακάλυψε μάλιστα και τις επενδύσεις, εξαγγέλλοντας διπλασιασμό των άμεσων ξένων επενδύσεων, που έχουν βαλτώσει στην τετραετία διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και όταν το σύνθημα της κυβέρνησης της Αριστεράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν «στα τσακίδια οι επενδυτές».

Ο κ. Τσίπρας θυμήθηκε ξαφνικά τη μεσαία τάξη, την οποία ο ίδιος διέλυσε και προσπαθεί και πάλι να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό για να περιορίσει την ήττα του. Ομως οι πολίτες γνωρίζουν πλέον πάρα πολύ καλά με ποιους έχουν να κάνουν και θα δώσουν την απάντησή τους στις κάλπες των εθνικών εκλογών.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Copy link
Powered by Social Snap