Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Κίνηση τώρα: «Έμφραγμα» στον Κηφισό – Καθυστερήσεις μισής ώρας στην Αττική Οδό

Εισαγγελική έρευνα για την τυφλότητα του κατηγορούμενου βιαστή από τη Δάφνη

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Εισαγγελική έρευνα για την τυφλότητα του κατηγορούμενου βιαστή από τη Δάφνη

Κανένα δικαιολογητικό για την κατάσταση της όρασης του δεν προσκόμισε στην ανακρίτρια ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος, που προφυλακίστηκε για τον βιασμό 20χρονης φοιτήτριας, την ίδια ώρα που στην υπόθεση παρενέβη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Ηλίας Ζαγοραίος.

Ο εισαγγελέας διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας προκειμένου να ερευνηθεί η γνησιότητα πιστοποιητικού τυφλότητας που ανάρτησε σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης ο κατηγορούμενος και να εντοπιστεί από ποιον φορέα χορηγήθηκε.

Η πλευρά του θύματος, που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, παρακαλεί για «διακριτικό χειρισμό» στην υπόθεση, με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι συνήγοροι της 20χρονης και της οικογένειάς της. Μέσω των δικηγόρων τους, Δήμητρας Ρίζου και Νίκου Κακολιά, η φοιτήτρια και η οικογένεια της αναφέρει πως «τις τελευταίες μέρες η ελληνική κοινωνία συμπάσχει με νεαρή φοιτήτρια, θύμα εγκληματικών και εξαιρετικά ειδεχθών πράξεων μεσήλικα.

Η ίδια και η οικογένειά της εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την συμπαράσταση, προτεραιότητά της όμως είναι η διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης και παρακαλεί για κατανόηση και διακριτικό χειρισμό».

Από την άλλη πλευρά, ο συνήγορος του κατηγορούμενου, Ελευθέριος Ειρηνάκης, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της ανακριτικής διαδικασίας, τόνισε πως ο εντολέας του έχει σοβαρό πρόβλημα με την όρασή του.
Ζήτησε μάλιστα και την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να προσδιοριστεί το ποσοστό τυφλότητας.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τον συνήγορό του, επανέλαβε και ενώπιον της ανακρίτριας πως με την 20χρονη είχαν συμφωνήσει έναντι αμοιβής να «του κάνει σεξουαλικές χάρες» και φέρεται να υποστήριξε πως από το υλικό των καμερών που είχε στο υπόγειο της Δάφνης προκύπτει ότι η κοπέλα συναινούσε σε όσα γίνονταν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]