Επιτέλους: Μπαίνει σε λειτουργία η διαγραφή μηνυμάτων στο Facebook Messenger

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Επιτέλους: Μπαίνει σε λειτουργία η διαγραφή μηνυμάτων στο Facebook Messenger
Και όμως το Facebook ξέρει πότε κάνετε σεξ!

Όλοι έχουμε γράψει κάποιο μήνυμα που μετά από λίγη ώρα το μετανιώσαμε. Πλέον, όσοι θέλουν θα έχουν τη δυνατότητα να διαγράφουν το μήνυμα που έστειλαν στο Facebook Messenger και να... γλυτώσουν από μπελάδες.

Πρόκειται για τη λειτουργία «unsend» η οποία είναι διαθέσιμη από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου σε συσκευές Android και iOS, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ. Ωστόσο, μέχρι και την Τετάρτη στην Ελλάδα δεν έχουν όλοι οι χρήστες τη δυνατότητα να διαγράψουν μήνυμα που έχουν στείλει.

Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές θα εμφανίζεται και το «Remove for Everyone» για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Η επιλογή αυτή διαφέρει με την παλιά «Διαγραφή», η οποία ναι μεν έσβηνε το μήνυμα που μόλις είχες στείλει αλλά οι παραλήπτες το έβλεπαν κανονικά. Ας σημειωθεί ωστόσο ότι στην περίπτωση του «Remove for Everyone» ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχετε διαγράψει κάποιο μήνυμα, άσχετα αν δεν μπορεί πλέον να το δει.

Η επιλογή Unsend αναμένεται να εμφανιστεί σε όλους με τη νέα αναβάθμιση του Facebook Messenger.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version