Αν ο Ισπανός δεν πάει στη Χιρόνα, έχει διαμηνύσει ότι θέλει να παίξει για τον Ολυμπιακό. Σε καλό δρόμο είναι η μεταγραφή του Ταρεμί. Η περίπτωση του Ποντένσε φαντάζει δύσκολη, αλλά θέλει πολύ και ο Πορτογάλος να επιστρέψει και ο Ολυμπιακός να τον προσθέσει στο ρόστερ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ομάδα του, η Αλ Σαμπάμπ, τον αγόρασε το 2024 με 5 εκατ. ευρώ. Δεν θέλει να τον πουλήσει φθηνά. Πάντως, ο παίκτης εισπράττει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στη Σαουδική Αραβία, χρήματα που θα γλιτώσει η Αλ Σαμπάμπ, αν ο Ποντένσε φύγει.
Λέγεται ότι ο παίκτης ρίχνει τις απαιτήσεις του (ζητούσε 3 εκατ. ετησίως πέρυσι), οπότε μπορεί να γίνει η συμφωνία, αν η Αλ Σαμπάμπ φανεί λογική. Δεν έχει νόημα να κρατήσει έναν παίκτη ο οποίος λέει ανοιχτά ότι δεν θέλει να μείνει στην ομάδα.
Την ίδια ώρα, ο Χιλ, που αποτελούσε διακαή πόθο του Μεντιλίμπαρ, έχει μιλήσει με ανθρώπους του Ολυμπιακού και είναι θετικός να παίξει με τα ερυθρόλευκα. Επαφές έγιναν και με την ομάδα του, την Τότεναμ.
Σε καλό κλίμα
Μέχρι το βράδυ χθες ο Ολυμπιακός διαπραγματευόταν σε πολύ καλό κλίμα με εκπροσώπους του Ταρεμί, για να κλείσει τη θέση του επιθετικού. Με την Ιντερ ο Ολυμπιακός τα έχει βρει στα 2,2 εκατ. ευρώ.
Νέο απόκτημα στα στόπερ θα είναι ο Γκουστάβο Μάντσα. O 21χρονος Βραζιλιάνος ύψους 1,90 μ. αναμενόταν αργά το βράδυ ή σήμερα στην Αθήνα για να περάσει ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο 4+1 ετών. Η Φορταλέζα θα εισπράξει 4,5 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Την ίδια ώρα, στην Ιβηρική τόνιζαν ότι οι Πειραιώτες διαπραγματεύονται με την Πόρτο τον Πορτογάλο στόπερ Ζε Πέδρο (30 συμμετοχές πέρυσι) με ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.
Ο Ολυμπιακός έκανε μεταγραφή για τη δεύτερη ομάδα, με προοπτική. Απέκτησε τον αρχηγό της ομάδας Νέων της Αντερλεχτ, Αμάρ Μίλισιτς. Ο Μίλισιτς είναι 18 ετών και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.
Για τον αποψινό (19.00 – Cosmote Sport1) αγώνα στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο, ο Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Γιάρεμτσουκ. Εξέτισαν και συμπεριλήφθηκαν οι Στρεφέτσα και Καμπελά.
«Να κάνουμε καλό παιχνίδι, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα ταξιδέψει για να είναι μαζί μας», τόνισε για το ματς ο Βάσκος τεχνικός.

