Ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό και παρέμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία της Stoiximan Super League 1.
Στις δηλώσεις του στην Cosmote TV ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του και τόνισε ότι ο αντίπαλος άξιζε περισσότερα: «Πάντα είναι δύσκολα τα παιχνίδια, πάρα πολύ σπάνια κερδίζουμε άνετα με μεγάλο σκορ. Σπανίως τελειώνουμε από την αρχή το παιχνίδι με 3-4 γκολ. Σήμερα όμως νομίζω ότι ο αντίπαλος άξιζε κάτι περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου άρεσε η εμφάνισή μας, δώσαμε πάρα πολύ χώρο στον αντίπαλο, μας απείλησαν, μας έκλεισαν. Όταν δεν τελειώνεις τη δουλειά σου ψηλά, σε απειλεί ο αντίπαλος. Αυτό συνέβη επειδή δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Ο Ρέτσος βγήκε γιατί αισθάνθηκε ενοχλήσεις και ζήτησε αλλαγή, δεν έχουμε ακόμη κάποιο νέο. Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό με τόσα συνεχόμενα παιχνίδια, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό».













![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)







![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)