Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα (17/4) στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης με βαθμολογία 14.733 βγήκε τρίτος στην Αττάλεια της Τουρκίας και πήρε το όγδοο μετάλλιο στη διοργάνωση (έξι χρυσά, δύο χάλκινα). Πρώτος βγήκε ο Τούρκος Αντέμ Ασίλ (14.933), ο οποίος έσπευσε να αναγνωρίσει το μεγαλείο του «άρχοντα των κρίκων» και έτρεξε να υποκλιθεί πριν πανηγυρίσει το χρυσό.Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν ήταν φυσικά μόνος του, καθώς μαζί του επέστρεψε και η υπόλοιπη ελληνική αποστολή που βρέθηκε στην Τουρκία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Από την πλευρά της η Βασιλική Μιλλούση, η οποία πήρε το βραβείο της αθλήτριας-σύμβολο της διοργάνωσης σχολίασε: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, υπέροχο συναίσθημα να είμαι εκεί και να αγωνίζομαι». Θυμίζουμε πως και ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια είχε αναλάβει την ευθύνη για την απώλεια του χρυσού, λέγοντας πως τον επηρέασαν οι αλλαγές που έκαναν.
Ειδήσεις σήμερα
Εννέα ρεκόρ έσπασε η ενεργειακή αγορά το 2022 – Η Ελλάδα πύλη τροφοδοσίας
Τα πρώτα σημάδια της ανοιξιάτικης ουκρανικής αντεπίθεσης
Αργίες 2023: Πότε πέφτει Πρωτομαγιά – Οι υπόλοιπες αργίες για το 2023















![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)







![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)