Ισόβαθμες και αήττητες θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο της «Αλιάντς Αρένα» το προσεχές Σάββατο η Μπάγερν και η Ντόρτμουντ, καθώς θα αναμετρηθούν για την όγδοη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.
Η πρωταθλήτρια με στήριγμα τα γκολ των Ουπαμεκανό, Γκνάμπρι και Ολίσε έφυγε νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της Φράιμπουργκ. Εφθασε τους 17 βαθμούς, όσους και η Ντόρτμουν,τ που κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα με 1-0 της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.
Το μοναδικό γκολ (80΄) πέτυχε ο Μαξιμίλιαν Μπάιερ. Το αποτέλεσμα έβαλε τέλος στη συνέχεια διαδοχικών ισοπαλιών της Μπορούσια.
Συνάμα κράτησε ξανά ανέπαφη την εστία της, καθώς έχει δεχθεί μόλις τέσσερα γκολ σε όλη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Αν και είναι νωρίς για προβλέψεις, οι Μπάγερν και Ντόρτμουντ θεωρούνται τα απόλυτα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ηδη Φράιμπουργκ και Λεβερκούζεν έχουν μείνει στο -4 από την κορυφή.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Στουτγκάρδη – Γκλάντμπαχ 2-3
Λειψία – Έλβερσμπεργκ 4-0
Αουγκσμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 1-1
Μάιντς – Βέρντερ Βρέμης 2-3
Κολονία – Σάλκε 0-0
Πάντερμπορν – Αμβούργο 1-0
Ντόρτμουντ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 1-0
Χόφενχαϊμ – Λεβερκούζεν 3-0
Φράιμπουργκ – Μπάγερν 1-3
ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 7 ΑΓΩΝΕΣ)
1 Μπάγερν 17
2 Ντόρτμουντ 17
3 Φράιμπουργκ 13
4 Λεβερκούζεν 13
5 Λειψία 12
6 Βέρντερ Βρέμης 12
7 Μάιντς 10
8 Ελβερσμπεργκ 10
9 Αουγκσμπουργκ 9
10 Χόφενχαϊμ 9
11 Αμβούργο 9
12 Κολονία 8
13 Πάντερμπορν 8
14 Αϊντραχτ Φραν. 8
15 Στουτγκάρδη 6
16 Σάλκε 6
17 Ουνιόν Βερολ. 6
18 Γκλάντμπαχ 3



![Champions League: «3 στα 3» για Άστον Βίλα, Μπέτις και Ρεάλ – Χορταστική ισοπαλία στο Μπάγερν-Άρσεναλ [βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/10/arsenal-rice-vs-bayern-1-300x200-jpg.webp)






![Αποκάλυψη ΕΤ – Έξτρα αύξηση στις συντάξεις [αναλυτικοί πίνακες με τα καθαρά ποσά]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/09/syntaxeis-300x208-jpg.webp)








