Αθήνα Καιρός

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός: H ώρα και το κανάλι του αγώνα

4 λεπτά
Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός: H ώρα και το κανάλι του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ 14-9 αντιμετωπίζει απόψε (21:30) στο Μιλάνο την Αρμάνι (12-11) για την 24η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, με στόχο να πετύχει τη νίκη και να διατηρηθεί σε… τροχιά τετράδας στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Εμπιστοσύνη στον Μήτογλου δήλωσε ο Αταμάν.

«Πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου, οπότε χρειαζόμαστε τη νίκη σε κάθε αγώνα», επεσήμανε ο Τζεντί Οσμάν, ο 30χρονος Τούρκος φόργουορντ των «πρασίνων», και σχολίασε: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν καταφέρουμε να το κερδίσουμε, θα έχουμε ένα καλό πλεονέκτημα».

«Τα πιο σημαντικά πράγματα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας είναι το να μην κάνεις λάθη, καθώς μετά από αυτό επιτρέπεις στον αντίπαλο να βρει εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό», τόνισε ο Εργκίν Αταμάν, προπονητής του Παναθηναϊκού, και σημείωσε: «Το επιθετικό κομμάτι για εμένα είναι πολύ σημαντικό, ώστε να βρούμε ισορροπία».

«Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μία έμπειρη ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή», σημείωσε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας και παρατήρησε: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, όπως όλοι οι εκτός έδρας. Εχουν έμπειρους παίκτες, όπως ο Σιλντς, ο Μάνιον, ο Μπολμάρο, ο Λεντέι, που είναι σημαντικοί».

«Δεν θα κάνουμε καμία προθήκη», ξεκαθάρισε ο κόουτς της ομάδας του «τριφυλλιού» για το ενδεχόμενο μεταγραφής μετά τον τραυματισμό του Ομερ Γιουρτσέβεν.

Εξήγησε πως «το ρόστερ μας είναι αρκετό. Θα δώσω περισσότερες ευθύνες στη θέση “πέντε” στον Μήτογλου, που είναι πολύ καλύτερος παίκτης από όσους είναι τώρα στην αγορά. Θα συνεχίσουμε έτσι και θα περιμένουμε όσο πιο σύντομα γίνεται πρώτα την επιστροφή του Γιουρτσέβεν σε 3-4 εβδομάδες και ακολούθως εκείνη του Λεσόρ».

«Σε αυτό το σημείο της σεζόν δεν θα ήθελα να προσθέσω έναν νέο παίκτη, αν δεν είναι κάποιος ιδιαίτερα καλός και μέχρι τώρα δεν βρήκαμε κάποιον τέτοιο παίκτη στην αγορά», υπογράμμισε ο Αταμάν και συνέχισε: «Και κάποιους παίκτες που είδαμε οι ομάδες τους ήθελαν να τους πουλήσουν με αστρονομικά ποσά. Δεν πρόκειται να πληρώσουμε τέτοια buy out σε παίκτες που δεν έχουν δείξει ακόμα τι μπορούν να κάνουν στο υψηλό επίπεδο της Euroleague».

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός: H ώρα και το κανάλι του αγώνα

Το τζάμπολ στο παιχνίδι θα γίνει απόψε στις 21:30, στο «Unipol Forum», και θα μεταδοθεί ζωντανά από το NovaSportsPrime. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Κάρλος Περούγκα, Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς και Κάρλος Κορτές.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]