Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Κατάρρευση οροφής σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Κεραμεικό

Μπούρμπος: Ηθικοί αυτουργοί για τον Τσουμάνη όσοι επέτρεψαν να χάνονται τα χρήματα ποδοσφαιριστών

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
8 λεπτά
Μπούρμπος: Ηθικοί αυτουργοί για τον Τσουμάνη όσοι επέτρεψαν να χάνονται τα χρήματα ποδοσφαιριστών

Νίκος Τσουμάνης:  Εξαγριωμένος και σοκαρισμένος εμφανίστηκε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Χρήστος Μπούρμπος, με τον Έλληνα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να τονίζει πως ο θάνατος του Νίκου Τσουμάνη ήταν άδικος και πως για το συγκεκριμένο θέμα, ηθικοί αυτουργοί είναι όσοι επέτρεπαν οι ποδοσφαιριστές να χάνουν τα χρήματά τους.


Παράλληλα, ανέφερε το γεγονός ότι αρκετοί ακόμα συνάδελφοί του βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και κάλεσε όλους τους υπεύθυνους να πάρουν μέτρα πριν να είναι αργά. Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Μπούρμπος είχε μιλήσει ξανά τον Ιούλιο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την άσχημη θέση αρκετών ποδοσφαιριστών, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά τότε ότι «υπάρχουν παίκτες απελπισμένοι, δεν θέλει και πολύ για να… φουντάρεις».

Μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Ο Νίκος είχε κάποια οικονομικά προβλήματα, εγώ μιλούσα μαζί του, προφανώς θα ένιωθε με εμένα κάποια οικειότητα. Έπαιζε σε ομάδες που του όφειλαν χρήματα, αφού είχαν δηλώσει πτώχευση στο παρελθόν, αυτό το «έκτρωμα» που ακόμα δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιοι επέτρεπαν να συμβεί και να μένουν απλήρωτοι οι ποδοσφαιριστές.

Είμαι σοκαρισμένος, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Είμαι εξαγριωμένος, είναι αποτελέσματα όλων αυτών των καταστάσεων που περνάει ο ποδοσφαιριστής, που φτάνει σε ένα σημείο 30 χρονών που να μην μπορεί να επιβιώσει. Επανειλημμένα έχουμε θίξει το θέμα, γνωρίζουν οι υπεύθυνοι και αυτοί είναι οι πρώτοι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε με τον Νίκο, όλοι αυτοί που έδωσαν δικαιώματα να χάνονται τα χρήματα είναι ηθικοί αυτουργοί.

Είναι πολλά παιδιά έτσι και θα προσπαθώ να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Προσπαθώ να μην νιώθω άσχημα για τον Νίκο, γιατί δεν τα κατάφερα. Δεν πρέπει να βρεθεί άλλος στη θέση του, δυστυχώς το παλικάρι δεν άντεξε, έφυγε άδικα. Πρέπει όλα τα παιδιά να ζητούν βοήθεια, να μην τα κρατάνε μέσα τους».

Νίκος Τσουμάνης: Τα τελευταία λόγια στην κοπέλα του – Τι αποκαλύπτει ο Γενικός Διευθυντής του Μακεδονικού

Σοκαρισμένο είναι το περιβάλλον του 31χρονου ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη από τον ξαφνικό χαμό.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του το πρωί της Τρίτης, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ήταν δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως στον λαιμό του, από τα οποία φαίνεται να προήλθε ο ασφυκτικός θάνατός του.

Ο φίλος του Νίκου Τσουμάνη και εργοδότης της συντρόφου του, μίλησε στους δημοσιογράφους και ανέφερε τα τελευταία λόγια του ποδοσφαιριστή στη φίλη του. «Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό», τόνισε ο Σταύρος Ραλλάκης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr.

Περιέγραψε στη συνέχεια ότι η σύντροφός του τον έψαχνε από την Δευτέρα, αφού ανησύχησε όταν η ώρα περνούσε αλλά εκείνος δεν γυρνούσε. «Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του».

YouTube thumbnail

Νίκος Τσουμάνης: «Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης»

Οι μαρτυρίες ανθρώπων που γνώριζαν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, συγκλονίζουν. Ο Σταύρος Ραλλάκης εξηγεί ότι το τελευταίο διάστημα απείχε από τα γήπεδα λόγω τραυματισμών, και «τον είχε “πάρει” πολύ από “κάτω”». Όπως ανέφερε ο ίδιος, «ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

YouTube thumbnail

«Δεν είχε δείξει κάτι με τη συμπεριφορά του»

Συγκλονισμένος δηλώνει και ο Γενικός Διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος. Ο ίδιος αναφέρει πως ήταν συμπαίκτες το 2008 στον Μακεδονικό, και είχε περίπου ένα μήνα που γύρισε ξανά στην ομάδα. «Πριν από ένα μήνα τον πήρα τηλέφωνο και ξεκινήσαμε πάλι τη συνεργασία. Δεν είχε δείξει κάτι με τη συμπεριφορά του. Μέχρι να ενσωματωθεί στην ομάδα, έκανε ατομική προπόνηση αλλά δεν μας είχε δείξει ή αναφέρει κάτι. Σήμερα μάθαμε τα κακά μαντάτα», τόνισε ο κ. Παυλάκος για τον Νίκο Τσουμάνη.

Νίκος Τσουμάνης: Από ασφυξία ο θάνατος του ποδοσφαιριστή

Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής. Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός το πρωί της Τρίτης (5/10) μέσα στο αυτοκίνητό του, στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Ήταν δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως, tie wrap, στον λαιμό του, από τα οποία φαίνεται να προήλθε ο ασφυκτικός θάνατος.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

Νίκος Τσουμάνης: Η ποδοσφαιρική πορεία του 31χρονου

Νωρίτερα ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για αυτοκτονία, μιλώντας στο grtimes.gr, άφησε ο αθλητικογράφος Γ. Τότσικας, επικεφαλής του pressaris.gr και του Yellowradio, ο οποίος γνώριζε τον ποδοσφαιριστή.

Όπως ανέφερε επρόκειτο για ένα καλό, για ένα «χρυσό» παιδί που έπαιξε στην ομάδα του Άρη για δύο περιόδους και που στην παρούσα φάση όμως, ενδεχομένως να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα δεχόμενος μεγάλη πίεση από αυτά.

Μάλιστα το στενό περιβάλλον του ποδοσφαιριστή φέρεται να γνώριζε για τα συγκεκριμένα προβλήματα.

YouTube thumbnail

Ο Νίκος Τσουμάνης αγωνιζόταν φέτος στον Μακεδονικό ενώ παλιότερα φόρεσε τις φανέλες του Άρη, του Απόλλωνα Πόντου, της Βέροιας, του Πανθρακικού, της Ξάνθης και άλλων ομάδων.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
  Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]