Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Πολωνός Μαρτσίνιακ στο Ελλάδα-Γεωργία

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Προκριματικά Μουντιάλ: Ο Πολωνός Μαρτσίνιακ στο Ελλάδα-Γεωργία

Ο Πολωνός διαιτητής, Σίμον Μαρτσίνιακ, ορίστηκε να διευθύνει την κρίσιμη αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία στην Τούμπα την Τετάρτη, για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Ο Μαρτσίνιακ πριν λίγες εβδομάδες είχε σφυρίξει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ και Αρη (2-2). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σοκολνίτσκι και Μπόνιεκ και 4ος διαιτητής ο Γκιλ.

Ο Πολωνός έχει ξαναπαίξει την Ελλάδα  στην εντός έδρας ήττα (1-2) από το Βέλγιο, ενώ  έχει σφυρίξει την  ΑΕΚ στην αναμέτρηση κόντρα στη Φερέχφαρ (1-1) και τον  Ολυμπιακό στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Γουλβς.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version