Κορωνοϊός: Ακυρώθηκε και το Γουίμπλεντον – Για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Κορωνοϊός: Ακυρώθηκε και το Γουίμπλεντον – Για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Το εφετινό Γουίμπλεντον ακυρώθηκε, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του φημισμένου γκραν σλαμ, το οποίο δεν θα διεξαχθεί για πρώτη φορά μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το Γουίμπλεντον ήταν μία από τις λίγες διοργανώσεις που είχαν… γλιτώσει από τον κορωνοϊό, αλλά τελικά και αυτό… υπέκυψε. Μετά από επείγουσα συνομιλία μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, η All England Lawn Tennis Club (AELTC) ανακοίνωσε ότι ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 29 Ιουνίου-12 Ιουλίου.

«Με μεγάλη λύπη, το συμβούλιο του All England Club και της επιτροπής διαχείρισης των πρωταθλημάτων αποφάσισαν σήμερα ότι το πρωτάθλημα 2020 θα ακυρωθεί λόγω προβλημάτων δημόσιας υγείας που συνδέονται με την πανδημία του κορωναϊού», δήλωσε ο AELTC σε ανακοίνωση του.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version