Πορτογαλικά ΜΜΕ: Φεύγει ο Σάμαρης από την Μπενφίκα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πορτογαλικά ΜΜΕ: Φεύγει ο Σάμαρης από την Μπενφίκα

Aνδρέας Σάμαρης φεύγει από την Μπενφίκα τον Ιανουάριο! Αυτό αναφέρουν τα ΜΜΕ την Πορτογαλία, σημειώνοντας ότι «ο Έλληνας διεθνής μέσος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Μπρούνο Λάγκε και θα πρέπει να πωληθεί τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

Όπως σημειώνουν παρά την ανανέωση του συμβολαίου του τον περασμένο Μάιο, έως το 2024, και ενώ βοήθησε τη Μπενφίκα στην κατάκτηση του τίτλου το 2019, ο Ελληνας διεθνής δεν χρησιμοποιείται.

«Η Μπενφίκα θέλει να μειώσει την μισθοδοσία, δίνοντας χώρο σε παίκτες που κοστίζουν λίγα και έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ υπογραμμίζεται ότι δεν θα είναι ο μόνος που θα εγκαταλείψει το Da Luz.

«Κάιο Λούκας, Ζίβκοβιτς, Κόντι, Φέισα και Εμπουένι οι άλλοι πέντε υποψήφιοι», προσθέτουν.

Ο Σάμαρης έφτασε στη Μπενφίκα το 2014 από τον Ολυμπιακό αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version