Νέος αποκλεισμός-σοκ για Τσιτσιπά στην πρεμιέρα του US Open

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Νέος αποκλεισμός-σοκ για Τσιτσιπά  στην πρεμιέρα του US Open

Το σοκ που υπέστη στο Γουίμπλεντον ο Στέφανος Τσιτσιπάς, επαναλήφθηκε και στο Αμερικανικό όπεν (US Open).

Ο 21χρονος Έλληνας πρωταθλητής, νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, αποκλείστηκε πάλι από τον Α’ γύρο και πάλι από αντίπαλο που είναι εκτός «τοπ-40», τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ, νο 43 στον κόσμο.

Έχασε το πρώτο σετ με 6-4, πήρε το δεύτερο στο τάι-μπρέικ με 7-6(5) και στη συνέχεια ηττήθηκε στα άλλα δύο με 7-6(7) και 7-5, σε ένα ματς όπου αντιμετώπισε ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και κράμπες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version