Αθήνα Καιρός

Στην Σαουδική Αραβία το Σούπερ Καπ Ισπανίας

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Στην Σαουδική Αραβία το Σούπερ Καπ Ισπανίας

Η διάχυση του ποδοσφαίρου σε κάθε κοινωνία και η άμεση σχέση του με το οικονομικό γίγνεσθαι, δημιουργούν την επέκταση και την ανάπτυξη της «στρογγυλής θεάς», σε περιοχές και αγορές, που μέχρι πριν από μερικά χρόνια ήταν από ...άγονες έως και... πρωτόγονες ποδοσφαιρικά.

Μία απ΄ αυτές είναι και η Σαουδική Αραβία, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνε επενδυτικά άλματα στον χώρο του ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο αυτό, προετοιμάζεται μία συνεργασία με την ισπανική ομοσπονδία, προκειμένου το Σούπερ Καπ της χώρας της Ιβηρικής, να διεξάγεται στην περιοχή του Κόλπου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για εξαετή συνεργασία και αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2020, το ισπανικό Σούπερ Καπ, θα φιλοξενείται στην Σαουδική Αραβία. Εναντι, του διόλου ευκαταφρόνητου τιμήματος, που φθάνει στα 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]