Σοκ: Ναρκωτικά και μαχαίρια έφεραν οπαδοί της Παρί σε αγώνα γυναικών

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Σοκ: Ναρκωτικά και μαχαίρια έφεραν οπαδοί της Παρί σε αγώνα γυναικών
Paris Saint-Germain's supporters cheer as their team parades on a bus in Paris, one day after Paris secured French L1 football championship title.

Αστυνομική έρευνα που έγινε στο πούλμαν πενήντα οπαδών της Παρί αποκάλυψε ναρκωτικά, μαχαίρια και σιδερογροθιές.

Όλη νύχτα ταξίδευαν οι οπαδοί της ομάδας των Παρισίων με προορισμό το Λονδίνο προκειμένου να βρεθούν στο γυναικείο αγώνα του Champions League στον οποίο η ομάδα του θα αντιμετώπιζε την Τσέλσι.

Φτάνοντας στην Αγγλία ωστόσο και αφού δημιούργησαν πληθώρα προβλημάτων στο γήπεδο τους υποδέχτηκαν με μια δυσάρεστη έκπληξη, που δεν ήταν άλλη από τις αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί διεξήγαγαν εξονυχιστικό έλεγχο στο όχημά τους και έπαθαν σοκ με αυτά που είδαν: ναρκωτικά, μαχαίρια και σιδερογροθιές. Τελικά εκ των πενήντα χειροπέδες πέρασαν μονάχα στον οδηγό, επειδή κατείχε παράνομες ουσίες.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version